Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wibrands.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wibrands.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Om mig

Wibrands Workshops

Entrepreneurship, sparring, ledelse, rådgivning og undervisning

Wibrands Workshops er en virksomhed der, foruden skoleworkshops, laver usædvanlige projekter eller projekter på en usædvanlig måde. Fællesnævneren for de opgaver Wibrands Workshops påtager sig er, at det skal være en fantastisk innovativ og kreativ idé og en oplevelse for projektets deltagere, kunder såvel som medarbejdere og brugere. Wibrands Workshops drives af Henning Wibrand, der har over 30 års erfaring som iværksætter og facilitator.

Henning har en kreativ baggrund som skiltemaler, reklamegrafiker og billedkunstner. Han har produceret skilte og udstillinger for nogle af nordens største virksomheder, udviklet IT løsninger til internationale virksomheder og forskningscentre og har medvirket til etablering af mere end 10 virksomheder, forretningsenheder og foreninger inden for forskellige brancher fra handel over håndværk til sport og kultur, it og professionel rådgivning og forretningsservice. Henning har desuden været betroet flere ledende positioner og bestyrelsesposter i nationale og internationale virksomheder og fungeret som professionel rådgiver, sparringspartner og inspirator. Han underviser i innovation og iværksætteri og har de seneste 6 år været dommer ved Young Enterprise, en konkurrence i iværksætteri og innovation for skole- og gymnasieelever. Men hovedbeskæftigelsen er, at fungere som katalysator og projektleder i kreative og innovative høj-risiko projekter og start-ups. Kort sagt; projekter på den fede måde.

Wibrands Workshops levere ydelser inden for følgende områder:

  • Projektledelse
  • Iværksætteri
  • Produktudvikling
  • Idéudvikling
  • Sourcing
  • Ledelsesrådgivning
  • Teambuilding
  • Undervisning
  • Kulturudvikling

Wibrands Workshops er en moderne netværksvirksomhed, der foruden Henning Wibrands egne kompetencer, har adgang til et omfattende internationalt netværk af specialister inden for næsten alle tænkelige discipliner. Forretningsfolk og forskere, kunstnere og håndværkere, IT specialister og ingeniører, der alle gerne stiller deres viden og kompetencer til rådighed for spændende og interessante opgaver.

Uanset hvilken idé du har og hvad du vil starte, kan jeg og mit netværk hjælpe dig. Kontakt mig på +45 52500876 for en helt uforpligtende samtale.

KONTAKT:

Henning Wibrand

Jerslev Alle 34 A

2770 Kastrup

CVR: 35058761

Telefon: +45 5250 0876

Email: wibrandsworkshops@gmail.com