Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wibrands.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wibrands.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

IT Projekt under sydens palmer

Gør dit næste IT-projekt til et eventyr på Mauritius og giv deltagerene en oplevelse for livet.

Jeg sørger for hele projektets gennemførelse fra planlægning over rekruttering af praktikanter og specialister, booking af rejser, ophold og guidede oplevelser samt varetager on-site projektledelse frem til idriftsættelse. Projektet gennemføres for teams på 5 – 10 deltagere i en TIMEBOX med 1-2 måneders aktivitet på Mauritius og inden for et på forhånd fastlagt budget.

Projekter der egner sig er idé-udviklings- og pilot-projekter og afgrænsede forretning-koncepter inden for web- og mobil-applikationer, database-applikationer og cloud-tjenester.

Projekt-teams er ideelt på 5-8 personer. Holdet sammensættes af medarbejdere fra din virksomhed, universitets-studerende i praktik-ophold, evt. freelance-specialister samt dansk projektledelse. Som projektchef varetager jeg hele rekrutterings- og teambuilding processen.

Under opholdet bor og arbejder vi i luksuriøse villaer og lejligheder langs stranden af Mauritius vestkyst. Villaer og lejligheder er bemandet med vores egne tjenestefolk og kokke og varetager alt det praktiske fra rengøring og tøjvask til madlavning og opvask.

Som metode i projektet benytter vi SCRUM fordi den er særdeles velegnet til korte dynamiske projekter og er let for teamet at tage i anvendelse uden forudgående metode-erfaring.

Vi benytter os af .NET, iOS og Android  teknologi, Microsofts, Apples og Googles cloud services samt de nyeste åbne web-teknologier.

ProjektforløbSmall

Projektets omkostninger afhænger naturligvis af den individuelle konfiguration. Men et projekt bemandet med 6 personer + management vil typisk kunne gennemføres for ca. € 100.000 eller ca. DKK 800.000 + moms.

Vi dyrker motion hver morgen for at sikre et momentum i hverdagen, begynder vi dagen med motion på stranden. Som motionsform bruger vi karate, da det kan trænes af alle og indeholder elementer af bevidstheds øvelser.

Deltagerne kan se frem til fantastiske natur- og kultur oplevelser.Mauritius er en trope-ø omgivet af nogle af verdens smukkeste koralrev og et rigt maritimt dyreliv. I projektet er indlagt en række aktiviteter som dykning med delfiner, hvalspotting og mangrove-kayaking. Der er også mini-bus ture rundt til øens seværdigheder og hiking i regnskoven. I fritiden kan projektdeltagerne snorkle direkte fra stranden og der vil være mulighed for at tage dykker-certifikat. Vi besøger øens restauranter og natklubber og deltager i de spontane lokale Sega fester. Alle aktiviteter har til formål at opbygge teamets fællesskab gennem eventyrlige oplevelser.

Hvorfor lave mit projekt på Mauritius?

De væsentligste argumenter er dedikation, team-ånd og ejerskab. Det er muligt at gennemføre et projekt af samme format i Danmark. Men sandsynligheden er, dels at projektet bliver dyrere og dels slet ikke har samme dedikation fra deltagerne. Når vi samler teamet og eksekverer projektet langt hjemmefra og uden for de vante omgivelser, er projektdeltagere dedikeret til oplevelsen 24/7 hvor opgaven og projektet mål bliver det centrale omdrejningspunkt. Også som projektejer vil du være bevidst om projektets timebox og opleve en skærpet beslutningsdygtighed. Det er alt sammen med til at skabe en energi og et fokus som vanskeligt kan opnås i Danmark, når alle deltagerne skal ”hjem” til fyraften og hverdagens beslutninger fylder i bevidstheden.

Der er IKKE en øget risiko ved et projekt på Mauritius. At henlægge projektet til en fremmed destination introducerer helt naturligt en risiko. Men man kan ikke deraf slutte at risikoen i projektet øges. Risikoprofilen bliver blot af en anden karakter. Jeg og mine lokale partnere har fra vores erfaringer med tidligere projekter, afdækket de væsentlige risici som destinationen introducerer og projektet tilpasses, så de kan undgås eller håndteres hurtigt og effektivt hvis de opstår.